Koroman: Zašto Zapad zviždi?

Izvor: B92, 24.Feb.2011, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koroman: "Zašto Zapad zviždi?"

Crvena zvezda nastaviće pripreme u Budvi, a u Trebinju će odugrati humanitarni meč sa Leotarom.

Poslednji pripremni meč Zvezda je doigrala sa Borcem iz Banja Luke i dobila sa 2:1, ali nije sve baš idealno u timu crveno - belih.

Igrači su još van forme, a među njima je i najiskusniji, Ognjen Koroman, predvodnik tima iz Ljutice Bogdana. Ne tako dobru igru Zvezde u prvom poluvremenu, zvižducima je propratila grupa navijača sa zapadne tribine.

"Zaista >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mi nije jasno zašto su zvižduci sa zapadne tribine počeli već u 10. minutu. Znam da navijači očekuju više od ekipe, istina je da smo ostali dužni partijom koju smo prikazali, posebno u prvom poluvremenu, ali ne vidim da bi to trebalo da bude razlog za zvižduke Kaduu i meni” rekao je Koroman za "Sport".

Zamenik kapitena crveno-belih ne beži od kritika na račun blede partije u prvom poluvremenu, ali napominje da tih 45 minuta ne bi trebalo da se uzimaju kao reper za nastavak prvenstvenih borbi.

"Nije bilo najsjajnije prvo poluvreme, to ne bi trebalo posebno da se apostrofira. Drugo smo odigrali znatno bolje, ali tek dolazi ono pravo, samim tim je rano za bilo kakve zaključke i prognoze. Zvučaće kao fraza, ali noge su još teške, kad se osvežimo biće bolja slika”.

On prizaje da je trenutno daleko od prave forme.

"Konfuzan sam sa loptom, to se posebno dobro videlo u prvom poluvremenu. Jedan od razloga je svakako i preterana želja. Znam da mogu i moram mnogo bolje. Kada se ekipa bolje uigra doći će, nadam se, do izražaja i individualni kvaliteti”.

Zvezda za Partizanom zaostaje pet bodova, pa je u nastavku prvenstva očekuje težak posao.

"Idemo da se borimo do poslednjeg daha, pa šta bude. Važno je da igramo dobro i stvaramo šanse, samim tim će doći i pozitivni rezultati”, rekao je Koroman.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.