Izvor: Luftika.rs, 16.Feb.2021, 21:07

Kon presudio: Nema navijača na meču Zvezda-Milan

Medicinski deo Kriznog štaba danas je održao konsultacije na kojima je zaključeno da nema uslova da na fudbalskoj utakmici Crvena zvezda-Milan bude publike.
– Ne možemo da dozvolimo bilo kakvo okupljanje, pa tako ni na pomenutoj urakmici, jer se poslednjih dana epidemiološka slika pogoršala, posebno u Beogradu – kaže za “Blic” dr Predrag Kon.
On ističe da se narednih dana očekuje povratak većeg broja ljudi sa zimovanja, ali i porast broja zaraženih u glavnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << gradu.
– U takvoj situaciji bilo kakvo okupljanje u većem broju ne može da prođe. To je stav medicinskog dela Kriznog štaba i on se neće promeniti – zaključuje Predrag Kon.
Izvor: Blic
Krizni štab će u ponedeljak odobriti prisustvo 5.000 navijača za utakmicu Crvene zvede sa Milanom

Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krizni štab: Nema uslova da se dozvoli prisustvo navijača na utakmici Zvezda - Milan

Izvor: Radio 021, 16.Feb.2021

Krizni štab je održao konsultacije povodom najavljene utakmice Crvena zvezda - Milan i zaključeno je da nema uslove da se pusti ulaz na tribine stadiona "Rajko Mitić"..."Ne možemo da dozvolimo bilo kakvo okupljanje, pa tako ni na pomenutoj utakmici, jer se poslednjih dana epidemiološka slika pogoršala,...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.