Klubovi na sastanku sa Uefom

Izvor: NaDlanu.com, 15.Dec.2011, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klubovi na sastanku sa Uefom

BEOGRAD, 15. decembra 2011. (Beta) - Predstavnici Fudbalskog saveza Srbije, Crvene zvezde i Partizana razgovaraće 21. decembra u Nionu s predstavnicima Evropske fudbalske federacije (Uefa) o licenciranju klubova i finansijskom fer pleju, saopšteno je u četvrtak na Internet stranici FSS-a.

BEOGRAD, 15. decembra 2011. (Beta) - Predstavnici Fudbalskog saveza Srbije, >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Crvene zvezde i Partizana razgovaraće 21. decembra u Nionu s predstavnicima Evropske fudbalske federacije (Uefa) o licenciranju klubova i finansijskom fer pleju, saopšteno je u četvrtak na Internet stranici FSS-a.Predstavnici dva vodeća srpska kluba imaće mogućnost da se u Nionu bolje upoznaju sa zahtevnim pravilima iz Sistema za licenciranje klubova za takmičenje u kupovima Uefe i s Pravilnikom o licenciranju klubova i finansijskom fer pleju.Delegaciju iz Srbije će predstavljati generalni sekretari savezaZoran Laković, Zvezde Djordje Stefanović i Partizana Darko Grubor.Satanak u Nionu biće i prilika da predstavnici Partizana i Zvezde dobiju informaciju o epilogu dugogodišnjih finansijskih potraživanja prema nekim inostranim klubovima.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Fudbal

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.