Kinzi novo pojačanje Zvezde!

Izvor: B92, 28.Dec.2015, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kinzi novo pojačanje Zvezde!

Američki košarkaš Tarens Kinzi novo je pojačanje Crvene zvezde Telekom, pošto je sa crveno-belima potpisao ugovor do kraja sezone.

Kinzi će se priključiti novom timu već u sredu, kada će proći lekarske preglede i početi sa treninzima, a moći će da nastupa i u Top 16 fazi Evrolige.

Informacija o dolasku Kinzija pojavila se prethodnih dana, a sve je podgrejano kada je Amerikanac raskinuo saradnju sa Trabzonom.

U taj turski klub otišao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Rajan Tompson, a Kinzi se vraća u Srbiju, pošto je u sezoni 2013/2014. nosio dres Partizana.

Posle toga je igrao za Nižnji Novgorod i za spomenuti Trabzonspor, a tokom karijere još je nosio dres Unikahe, Skavolinija, Efesa, Fenerbahčea, Klivlenda i Memfisa.

Kinzi ima 31 godinu, visok je 200 cm i igra na pozicijama dvojke i trojke.

“KK Crvena zvezda Telekom zahvaljuje se Tarensu na velikoj želji i kooperativnosti prilikom pregovora u kojima je pokazao ogromu želju da nastupa za naš klub, što je pokazao i znatno smanjenim finansijskim zahtevima prilikom dogovora sa našim klubom“, navodi se na sajtu Zvezde.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.