King of the Rock za vikend u BG

Izvor: B92, 28.Maj.2014, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"King of the Rock" za vikend u BG

Do četvrtog izdanja "Red Bull King of The Rock" turnira u Srbiji ostala su još samo dva dana.

Prijavilo se više od 500 igrača, ali će zbog pravila takmičenja u borbi za titulu kralja uličnog basketa učestvovati njih 256.

Kvalifikacioni turniri održaće se u subotu na terenima KK Crvena zvezda na Kalemegdanu sa početkom u 10 časova. Finalni obračuni pod koševima rezervisani za nedelju, prvi jun od 19 časova, a televizija B92 će ovaj događaj direktno prenositi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Rekordan broj igrača prijavio se za četvrto, sada već tradicionalno basket takmičenje u Srbiji pod nazivom Red Bull King of the Rock. Za nedelju dana, koliko je trajala prijavna faza, preko 500 igrača iz svih krajeva naše zemlje poslalo je prijavu za učešće na turniru. Ipak, zbog sistema takmičenja pravo učešće su stekla 256 igrača, koji će biti podeljeni u četiri grupe po 64 igrača i u subotu će se boriti za 63 slobodna mesta na finalnom turniru.

Titulu najboljeg srpskog 1 na 1 igrača braniće Nikola Vujovuć iz Čačka i nema sumnje da će imati izuzetno jaku konkurenciju. Pobednik finalnog turnira, koji se igra u nedelju od 19 časova, predstavljaće Srbiju na svetskom finalu koje se ove godine prvi put održava u zatvoru Samasana na Tajvanu.

Pored najboljeg basketa publiku očekuje i bogat prateći program u kome će pojedinci imati šansu da obezbede sebi odlazak na svetsko finale na Tajvanu. Škole košarke takmičiće se u šutiranju trojki, a pobednik takmičenja obezbediće komplet dresova za svoj tim.

Odlukom organizatora turnira, sav novac prikupljen od kotizacija biće doniran kao pomoć stanovništvu sa područja pogođenih poplavama.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Borba za presto: Ko će biti novi kralj?

Izvor: MozzartSport.com, 28.Maj.2014

Do četvrtog izdanja Red Bull King of The Rock turnira u Srbiji ostala su još samo dva dana. Prijavilo se više od 500 igrača, ali će zbog pravila takmičenja u borbi za titulu kralja uličnog basketa učestvovati njih 256. Kvalifikacioni turniri održaće se u subotu 31. maja na terenima KK Crvena...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.