Kinezi grade Zvezdi novi stadion

Izvor: NaDlanu.com, 23.Apr.2012, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kinezi grade Zvezdi novi stadion

Sledeće nedelje će biti potpisan Memorandum o razumevanju i predugovor o izgradnji novog stadiona između FK Crvena zvezda i ugledne kineske kompanije „NCEC“, koja će biti izvođač radova.

Uz prisustvo predstavnika države Srbije 26. aprila, biće potpisan Memorandum o razumevanju i predugovor između najtrofejnijeg srpskog kluba i kineske kompanije "Natong Construction Engineering Constructing Co., Ltd“ iz Pekinga.Prva faza radova odnosila bi se na rekonstrukciju stadiona, >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << koja bi tekla postepeno, parcijalno, tako da bi fudbaleri u što većoj meri mogli da igraju utakmice na aktivnom gradilištu.POGLEDAJ VIDEO: Novi stadion Crvene Zvezde U drugoj fazi, počeo bi da niče "Zvezdani grad“ na potezu između stadiona i Autokomande, koji je zamišljen kao poslovno-stambeno-hotelski kvart na ekskluzivnoj lokaciji. Novac za ovaj mega projekat, biće obezbeđen, takođe, od kineskih banaka. Samo izgradnja stadiona koštaće 120, a računajući i "Zvezdani grad“ 450 miliona evra. Ukoliko, posle svega, dođe do realizacije projekta, biće to zasigurno najveća privatna investicija u glavnom gradu Srbije u narednih nekoliko godina.Izvor: mojacrvenazvezda.net

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.