Kevin Panter: Zvezda me je spasila

Izvor: B92, 02.Jul.2023, 13:22

Kevin Panter: Zvezda me je spasila

Kevin Panter je postao kapiten i ljubimac navijača Partizana, a nedavno je odlučio da odbije ponude evropskih velikana i ostane još dve godine u crno-belom.

Ipak, dobro je poznato da je pre toga u karijeri igrao za Crvenu zvezdu koja mu je, prema njegovim rečima, spasila karijeru.

Nakon neuspešne epizode u dresu Olimpijakosa, Panter je stigao na Mali Kalemegdan na poziv Dragana Šakote, bivšeg trenera u atinskom AEK-u.

"Znate, kada tako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << negde odete, želite da sledeća stanica u vašoj karijeri veruje u vas, pa će vam samopouzdanje ponovo porasti. Crvena zvezda mi je pružila priliku da se vratim. Naravno i trener Šakota. Poznavali smo se iz AEK-a, verovao mi je. Verujem da se sve dešava s nekim razlogom. Ja sam dobra, vredna osoba i nisam zaslužio da se tako brzo izgubim. Ostao sam u Evroligi, Šakota mi je dao istu ulogu koju sam imao u AEK-u. Stigao sam kao igrač sa klupe, znao sam koliko će me koristiti. Bio je to siguran izbor, spasio me, a ostalo je istorija", izjavio je Panter za "BN Sports".

Potom je govorio o odluci da ostane u Partizanu, uprkos bogatim ponudama Barselone i Panatinaikosa.

"Imali smo razgovore sa Barselonom, Panatinaikosom, a bilo je interesovanja i iz Turske. Da, bilo je ponuda. Tako izgleda međusezona", rekao je i dodao:

"Brojni faktori su me naterali da ostanem u Partizanu. Mnogo različitih stvari. Na primer, trener sa svojim načinom igre. Ovde sam dve godine, činjenica da sam kapiten ovde. Znate, mnogo toga se dešavalo, ali sam odlučio da ostname. Teško je mnogima da razumeju. Svakoga dana je pisalo da odlazim negde drugde. U Barselonu, Panatianikos, Real, Feener. To je bilo iznenađenje za mene. Svi su pričali o tome, o tom sr**u. Ali, ja nisam želeo. Nije mi bilo potrebno, da budem iskren. Ponekad vas svi ti scenariji izlude", zaključio je Panter.

Panter je u Grčkoj igrao i za Lavrio, dok je u karijeri još nastupao i za Olimpiju iz Milana.

Naredne dve sezone, makar prema slovu novopotpisanog ugovora, igraće u Partizanu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PANTER O PERIODU U ZVEZDI: ‘Pomogla mi je da se vratim – Ostalo je istorija!’

Izvor: HotSport.rs, 02.Jul.2023

Period u redovima ‘crveno-belih’ mu je mnogo pomogao. Američki bek i kapiten Partizana Kevn Panter otvoreno je govorio o svom boravku u redovima Crvene zvezde, smatrajući da je to bio jedan od prelomnih momenata u njegovoj karijeri. ‘Znate, kada tako negde odete, želite da sledeća stanica u...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.