Katarina Grujić uselila dečka fudbalera u stan?

Izvor: Tracara.com, 24.Sep.2020, 08:02

Katarina Grujić uselila dečka fudbalera u stan?

Foto: Instagram Katarina Grujić otkrila je pre nekoliko nedelja da je u vezi sa fudbalerom Crvene zvezde Markom Gobeljićem. A od tada – potpuna promena u životu srpske pevačice. Kako su javili domaći mediji, njih dvoje odnedavno žive zajedno u pevačicinom stanu koji se nalazi na Vračaru, a koji je ona dobila za rođendan od oca- „Kaća i Gobelja su četiri meseca zajedno i mnogo se lepo slažu. Kako Kaća slabije nego inače nastupa zbog cele situacije sa koronom, oni su baš >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << dosta vremena proveli zajedno i zato su i rešili da započnu zajednički život“ počinje izvor. „Kako su najčešće u Kaćinom novom stanu, rešili su da se Marko preseli i da im dom bude na Vračaru. Sada se neki drugari šale sa Markom kako se udao,“ rekao je za tabloid izvor blizak pevačici i dodao: Foto: Instagram „Koliko znam, veza im je baš ozbiljna i svi njihovi najbliži se nisu iznenadili kada su saznali da su Kaća i fudbaler započeli zajednički život.“ „Kaća se uklopila u ulogu žene fudbalera, pa se druži sa suprugama Markovih kolega. Ne čudi me da već planiraju svadbu i da će je zakazati za sledeću godinu. Kaćini su lepo prihvatili Gobelju, a znam da je i Kaća išla u Kraljevo odakle je njen dragi da upozna njegovu porodicu,“ završio je izvor. The post Katarina Grujić uselila dečka fudbalera u stan? appeared first on Tračara.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Evo koliko Goca Tržan naplaćuje objavu na Instagramu

Izvor: Tracara.com, 24.Sep.2020

Goca Tržan možda ovih dana nema nastupe, ali ima izvor zarade. Pop pevačica okrenula se alternativnim metodama zarade, pa tako već neko vreme na youtube kanalu snima tutorijale za pravilno šminaknje devojaka. Pored toga, počela je sa snimanjem rijalitija Savršen brak, za kablovski kanal K1 –...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.