Izvor: Sportske.net, 06.Avg.2012, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kasalica: ''Na Kipru branimo i ugled Zvezde!''

Napadač Crvene zvezde jedva čeka revanš protiv Omonije u Nikoziji, uveren da će njegov tim uspeti da izbori plasman u poslednje kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bajković: Neće biti penala, daćemo gol!

Izvor: Sportski Žurnal, 07.Avg.2012, 01:02

Kad je u prvoj utakmici osnovni cilj obe ekipe da ne prime gol, a u revanšu ulog još veći, nije isključeno da pobednika odluče penali.. Ne bi u Crvenoj zvezdi imali ništa protiv da u borbi za prolaz u četvrto kolo kvalifikacija za Ligu Evrope provedu na terenu u Nikoziji više od 90 minuta. Omonija...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Trener Omonije menja tim za revanš sa Zvezdom

Izvor: Sportal.rs, 07.Avg.2012

Trener Omonije Neofitos Larku načiniće promenu u napadačkoj liniji tima za revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Crvene zvezde.

Nastavak na Sportal.rs...

Prosinečki želi da Zvezda kontranapadima pobedi Omoniju

Izvor: Beta, 07.Avg.2012

BEOGRAD, 7. avgusta 2012. (Beta) - Trener fudbalera Crvene zvezde Robert Prosinečki rekao je da u četvrtak u Nikoziji njegovoj ekipi neće biti lako u revanš utakmici 3. kola kvalifikacija za Ligu Evropa protiv Omo.

Nastavak na Beta...

Robi: Kontrama i polukontrama do cilja

Izvor: Sportski Žurnal, 07.Avg.2012

Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki rekao je da u četvrtak u Nikoziji njegovoj ekipi neće biti lako u revanš utakmici 3. kola kvalifikacija za Ligu Evropa protiv Omonije, ali da će kontranapadima probati da dođu do plasmana u narednu rundu takmičenja.. – Posle beogradskih 0:0 neće biti lako....

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.