Karte za Zvezda – Alba od utorka u prodaji

Izvor: B92, 18.Okt.2021, 16:08

Karte za Zvezda – Alba od utorka u prodaji

Košarkaši Crvene zvezde završili su izuzetno težak ciklus mečeva važnom pobedom nad Cedevita Olimpijom u ABA ligi.

Nakon četvorodnevne pauze, u petak ih očekuje početak novog, u kome će ponovo za praktično devet dana odigrati pet utakmica i “duplo kolo” Evrolige.

Prvi protivnik u petak od 19 časova u hali “Aleksandar Nikolić” je berlinska ALBA.

Zbog zauzetosti "Štark >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Arene", utakmica sa nemačkim timom igraće se u hali "Aleksandar Nikolić, dvorani mnogo manjeg kapaciteta.

KK Crvena zvezda pušta u prodaju karte za ovu utakmicu u utorak, tačno u podne i to po sledećim cenama:

Prodaja se obavlja na svim prodajnim mestima Ticket Vision (osim u Delfi knjižarama).

Takođe u sledećem linku možete pretražiti prodajna mesta i pronaći ono koje Vam je najbliže po celoj Srbiji – https://www.tickets.rs/partners.

Takođe, prodaja karata za duel sa ALBOM biće omogućena i online, a preuzimanje karata koje su kupljene tim putem biće na blagajni Hale A. Nikolić koja će raditi samo na dan utakmice od 14h.

Cena dnevnih karata za ovu priliku je nešto viša, ali je broj mesta kao i kapacitet hale izuzetno ograničen, uz činjenicu da je već kupljen veliki broj sezonskih karata za tekuću takmičarsku sezonu.

Klub ovom prilikom podseća da se sezonske karte i dalje mogu kupiti u kancelarijama kluba u Hali A.Nikolić, radnim danima od 10-16h, osim na dan utakmice kada će to biti moguće samo od 10-14h.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ZVEZDA U UTORAK PUŠTA KARTE ZA MEČ SA ALBOM: Crveno bele čeka paklen ritam od petka!

Izvor: HotSport.rs, 18.Okt.2021

Košarkaši Crvene zvezde završili su izuzetno težak ciklus mečeva važnom pobedom nad Cedevita Olimpijom u ABA ligi. Nakon četvorodnevne pauze, u petak ih očekuje početak novog, u kome će ponovo za praktično devet dana odigrati pet utakmica i “duplo kolo” Evrolige. Prvi protivnik u petak...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.