Karte za Dinamo i na Marakani

Izvor: N1 televizija, 08.Nov.2018, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karte za Dinamo i na Marakani

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu, 10. novembra, gostuju Dinamo iz Vranja u okviru 16. kola Superlige, a ulaznice će se prodavati i na stadionu „Rajko Mitić“.

Izabranici Vladana Milojevića vraćaju se na domaći kolosek posle istorijske pobede u Ligi šampiona, a duel sa Dinamom biće odigran u Surdulici sa početkom u 15 časova.

Ulaznice za gostovanje Dinamu biće u prilici da se kupe i na blagajnama Marakane, u petak, 9. novembra, od 10 do >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << 17 časova, po ceni od 100 dinara.

Zvezda je lider Superlige Srbije sa 43 boda, devet više od drugoplasiranog Radničkog iz Niša, i duel sa Vranjancima biće joj drugo od tri uzastopna gostovanja u domaćem prvenstvu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Vranje,   Liga Šampiona

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Meč Dinama i Zvezde pod budnim okom POLICIJE

Izvor: OkRadio.rs, 09.Nov.2018, 10:46

Predstojeći meč Super lige Srbije između „Dinama“ iz Vranja i „Crvene zvezde“ u Surdulici, kao događaj povišenog rizika, biće sniman i fotografisan od strane policijskih službenika. U subotu, 10. novembra ove godine, u Surdulici, sa početkom u 15,00 časova, na stadionu fudbalskog kluba...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.