Kako je Janković ugasio svetlo Tomiću! (video)

Izvor: Sportske.net, 20.Okt.2017, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako je Janković "ugasio svetlo" Tomiću! (video)

Crvena zvezda mts je u drugom kolu Evrolige na svom terenu nadigrala Barselonu, a jedan od poteza večeri izveo je krilni centar "crveno-belih" Stefan Janković.

Izabranici Dejana Alimpijevića su u prepunoj dvorani "Aleksandar Nikolić" savladali Barselonu rezultatom 90-82.

Više o samom susretu OVDE.

Utakmicu su obeležili >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Tejlor Ročesti sa 22 poena i sedam asistencija, kao i Milko Bjelica sa 23 poena, a atraktivnim potezima istakli su se Matijas Lesor, čije zakucavanje iz prve četvrtine ste mogli da vidite OVDE, kao i Stefan Janković.

Momak koji je minule sezone na kratko bio i član Majami Hita, pojavio se niotkuda i "zalepio" strašnu blokadu iskusnom centru Barselone Anti Tomiću.

Pogledajte kako je to izgledalo.

Denied by @StefanJ33! #7DAYSMagicMoment pic.twitter.com/1p1sMqfskz

— EuroLeague (@EuroLeague) 20. октобар 2017.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JANKOVIĆ O BRILJANTNOM POTEZU: Morao sam da udarim RAMPU Tomiću, gde da zakuca u MOJOJ KUĆI (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2017, 11:00

Crvena zvezda savlada Barselonu (90:82) u drugom kolu Evrolige...Krilni centar Crvene zvezde Stefan Janković razgalio je Delije blokadom koju je udario asu Barselone Ante Tomiću. Iskusnu centar krenuo je jako da zakuca, ali ga je Janković maestralno sprečio...GOTOVO: Srbija DOBIJA novog REPREZENTATIVCA!...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.