Kakav maler - teška povreda Aranitovića!

Izvor: MVP.rs, 04.Feb.2016, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakav maler - teška povreda Aranitovića!

Supertalentovani košarkaš je pokidao prednji ukrštani ligament.

Karijera supertalentovanog Aleksandra Aranitovića je počela na najbolji mogući način. On je u dresu Mega Leksa opravdao epitet buduće zvezde, igrao je odlično i pomogao je klubu u kome je na pozajmici iz Crvene zvezde Telekom da ostvari najveći uspeh u istoriji - plasman u plej-of ABA lige.

Nedavno je potpisao i profesionalni ugovor sa Zvezdom i taman kada je sve izgledalo idealno >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << usledila je povreda koju je popularni Sani doživeo protiv Cedevite. Nažalost, Aranitović je istegao prednji ukršteni ligament kolena i sledi mu pauza od oko šest meseci!

Želimo Aranitoviću brz oporavak i da se iz povrede vrati još jači!

(foto: KK Mega Leks)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MVP.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.