Izvor: HotSport.rs, 25.Apr.2017, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRAJ DIKTATURE U HRVATSKOJ: ‘Modri’ u nokdaunu, Rijeka nadomak titule šampiona! (VIDEO)

Tim bivšeg igrača Crvene zvezde, Marka Vešovića iskoristio je kiks Dinamo Zagreba i stekao ogromnih osam bodova prednosti u odnosu na 11 godina uzastupnog šampiona.

Dominacija koju je Dinamo Zagreb uspostavio u Hrvatskoj za mnoge je bila nedodirljiva, ali svemu, pa i tome dođe kraj. Pre ili kasnije, a izgleda da će ‘modri’ bez titule ostati baš ove 2017. godine.
Jer poraz koji su doživeli na >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << gostovanju Slaven Belupu je drugi uzastopni, posle onog u velikom derbiju sa Hajdukom, te je tako Rijeka pobegla na liderskoj poziciji na velikih plus osam.
Dinamu je danas presudio Bogojević u 92. minutu, za prvu pobedu Slavena u ovoj sezoni.

(izvor: youtube / Miki Dimitrov)
Rijeka je to iskoristila i lakom pobedom nad Osijekom otišla na velikih osam poena prednosti na tabeli. Golove za tim Marka Vešovića postigli su Bezjak i Andrijašević, oba sa ‘bele tačke’.
Do kraja je ostalo još šest kola, a čini se da su Riječani stekli ogromnu i vrlo verovatno nedostižnu zalihu.

Rezultati by SofaScore

The post KRAJ DIKTATURE U HRVATSKOJ: ‘Modri’ u nokdaunu, Rijeka nadomak titule šampiona! (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Pada dominacija Dinama, Kolinda slavila Rijekinih +8! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 26.Apr.2017, 09:41

Fudbaleri Rijeke sve su bliži tituli u Hrvatskoj, posle pobede nad Osijekom sa 2:0...Dinamo je izgubio sa 2:1, i to od Belupa, potpuno neočekivano, pa je Rijeka odmakla na +8 samo šest kola pre kraja prvenstva...Ekipa Matjaža Keka pobedila je golovima Bezjaka i Andrijaševića iz penala, a skoro...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.