KRAJ: Crvena zvezda - Aris 3:1

Izvor: MozzartSport.com, 06.Feb.2017, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRAJ: Crvena zvezda - Aris 3:1

Pratite dešavanja sa Kipra

KRAJ UTAKMICE. Crvena zvezda je pobedila Aris iz Limasola sa 3:1.

Uskoro očekujte izveštaj sa ovog susreta...

90. minut - Još jednom Luka Adžić pokušava sa sedam, osam metara posle dobre duge lopte Milijaša, izblokiran je, samo korner...

88. minut - Pokušaj Adžića glavom, defanzivci Arisa skidaju sa gol linije, a crveno-beli signaliziraju da je lopta >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << prešla liniju. Sudija odmahuje glavom, ostaje 3:1...

84. minut - GOOOOL! Ruiz rešava pitanje pobednika nakon pravovremenog dodavanja Vujaklije.

82. minut - Mogli su Kiprani do gola, ali se jedan igrač nije dobro snašao. Kontra Zvezde preko Srnića, šutira Milijaš iz daljine, ali korner.

80 minut - Evo dobrog prodora Vujaklije, snažan udarac ali pored gola. Možda je lopta mogla da ide i na drugu stranu do Ruiza.

75. minut - Odličan soloprodor Luke Adžića, koji ipak nije imao snage da uputi jači udarac ka golu Arisa, pa je udarac ostao nepromenjen.

69. minut - Sada prete Kiprani posle greške Miloševića, ali novi udarac preko Manojlovićevog gola.

65. minut - Velika šansa za Ruiza, koji iskosa sa leve strane šutira preko prečke.

63. minut - Evo sada izmene, svi igrači sa klupe ulaze u igru, a među njima je i Nenad Milijaš koji na leđima nosi broj 10! Sada Račić igra štopera sa Rendulićem, Vujaklija igra umesto Boaćea, Stefan Milošević je na levom beku, Poletanović i Milijaš u sredini, a na boku Luka Adžić.

59. minut - GOOOOOL! Ponovo kombinacija Anđelković - Boaće, teći gol na drugoj utakmici napadača iz Gane u dresu Crvene zvezde!

55. minut - Sada šansa za Milića, koji je naleteo na loptu iz punog trka, ali je pogodio Boaćija, koji se nalazi na sedam-osam metara od gola.

55. minut - Ulaskom Ruiza Zvezda je dodatno dobila na brzini. Sada odlično izvodi korner, za koji se sam izborio, udarac glavom Frimponga, ali lopta pogađa nekog na gol-liniji.

50. minut - Velika prilika za Anđelkovića, loptu mu je ostavio Boaći, ali brani golman Arisa.

49. minut - Opasna prilika za Aris, ali brani Manojlović.

46. minut - Prva izmena u Zvezdi. Umesto Pavkova u igri je Ruiz - Zvezda menja formaciju. Kostarikanac ide iza leđa Boaćiju na poziciji polušpica.

POČELO JE DRUGO POLUVREME

Kraj prvog poluvremena - prosto je neverovatno kako Zvezda nema makar jedan gol prednosti.

43. minut - Nova velika prilika za Zvezdu, Frimpong nije imao sreće! Pre toga majstorski dribling Petkovića i pas u srce šesnaesterca, ali brzonogi štoper Zvezde nije imao sreće.

40. minut - GOOOOOL! Ponovo Ričmond Boaći! Ali za sve je bio zaslužan odlični Dušan Anđeković, koji je podsetio na najbolje dane u karijeri, fantastično probio po levom boku i ostavio loptu za golgetera iz Gane, koji se odlično kreće celo prvo poluvreme.

35. minut - Ponovo opasnost pred golom Arisa, ovoga puta nije loše reagovao visoki Pavkov, pokušao je da spusti loptu do Boaćija, koji ipak nije uspeo da stigne pre golmana Kiprana do nje.

30. minut - Prosto je neverovatno šta je propustio Milan Pavkov na isteku pola časa igre. Bila je to brza akcija srpskog šampiona, Boaće je bio nesebičan, bila je to lopta na tacni za bivšeg napadača Radničkog, ali traljav udarac sa svega nekoliko metara - tik pored desne stative Arisa.

28. minut - Silovit napad Crvene zvezde, ali je u ofsajdu Plavišić. Ipak, navala crveno-belih u ovom sastavu deluje pakleno brzo.

23. minut - Više nego sporna odluka u šesnaestercu Arisa, čini se da nije dosuđen čist jedanaesterac za Zvezdu zbog prekršaja nad Plavšićem.

17. minut - Aris vodi! Ekipa iz Limasola postiže pogodak nakon kornera. Paklou je strelac.

13. minut - Opasan udarac Boaćija, lopta pogađa jednog igrača Kiprana, ali samo korner za Zvezda.

10. minut - Domaći tim nije izašao sa najjačim sastavom, zbog jučerašnjeg meča sa Omonijom, ali i ovaj tim pokazuje da i te kako zna da igra. Sada šansa iz prekida za Kiprane. Opasan udarac, ali pored gola Manojlovića.

7. minut - Greška Le Taleka na sredini terena, pokušaj Kiprana, ali neprecizan.

4. minut - Rastrčano deluje Zvezda, evo pokušaja Le Taleka, ali daleko preko prečke.

1. minut - Sjajan prodor Plavšića po levoj strani, korner za Zvezdu, potom kratko dodavanje, ali ništa od svega toga...

UTAKMICA JE POČELA!



Fudbaleri Crvene zvezde od 13 časova igraju treću prijateljsku utakmicu na Kipru, a protivnik ovoga puta biće tamošnji prvoligaš Aris iz Limasola, koji je juče poražen od Omonije na svom terenu rezultatom 4:2.

Crveno-beli su u prethodna dva meča na Kipru minimalnim rezultatom savladali mađarski Šopron i rumunsku Olimpiju Satu Mare, a u ovoj utakmici će nastupiti u sastavu: Manojlović - Petković, Luković, Frimpong, Anđelković - Milić, Le Talek, Donald, Plavšić - Pavkov, Boaći.

(FOTO: FK Crvena zvezda)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda na Kipru 3/3, Boaći 3/2

Izvor: Mondo, 06.Feb.2017

Crveno-beli upisali još jednu pobedu na pripremama. Igrao i Nenad Milijaš...Foto: YouTube/screenshot..Fudbaleri Crvene zvezde upisali su i treću pobedu na Kipru. Posle "minimalaca" protiv drugoligaša iz Mađarske - Šoprona (golom Zorana Rendulića) i Rumunije - Olimpije (golom Ričmonda Boaćija),...

Nastavak na Mondo...

Zvezda na Kipru: Boaći dvostruki strelac

Izvor: Vesti-online.com, 06.Feb.2017

Fudbaleri Crvene zvezde su zabeležili i treću pobedu na priprema na Kipru, pošto su danas savladali Aris iz Limasola rezultatom 3:1 (1:1)...Kiprani, koji su igrali u kombinovanom sastavu jer su imali obaveze u domaćem šampionatu tokom vikenda, poveli su u 18. minutu preko Kirjakosa Pavloua...A,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.