Izvor: HotSport.rs, 01.Jul.2016, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KONGA NIJE POSLEDNJI: Ovo će se svideti zvezdašima!

Promocija Gelora Konge bila je prilika da se novinari informišu i o potencijalnim dolascima ostalih igrača o kojima je bilo reči.
Finansijski direktor Crvene zvezde Stefan Pantović obradovao je navijače Zvezde:
– Što se štopera tiče, na transferu Miljana Mitrovića iz Mersina se radi, i biće uskoro sve poznato.
Potom je Pantović prokomentarisao i prelazak Pabla Mučea iz brazilskog Palmeirasa, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << kog su mediji već preselili u Beograd:
– Muče nije još “završen”, ali ako bude sve kako treba, doći će na pozajmicu, istakao je Pantović.
The post KONGA NIJE POSLEDNJI: Ovo će se svideti zvezdašima! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Muče bi mogao u Zvezdu, ali kao pozajmljen igrač!

Izvor: Sportske.net, 01.Jul.2016

Poslovni direktor FK Crvena zvezda Stefan Pantović potvrdio je u petak da postoji interesovanje za Argentinca Pabla Mučea i da bi u slučaju realizacije transfera bivši član Boke stigao kao pozajmljen igrač...Aktuelni šampion Srbije u petak je predstavio najzvučnije pojačanje u letnjem prelaznom...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.