KK ZVEZDA: Navijači, što pre po sezonske

Izvor: Mondo, 13.Sep.2012, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KK ZVEZDA: Navijači, što pre po sezonske

Sa Malog Kalemegdana poručuju da je za oko 24 časa prodato više od hiljadu karata za sledeću takmičarsku godinu.

Ekipa Milivoja Lazića imaće sledeće sezone još bučniju podršku nego prethodne.

Sudeći prema potražnji pretplatnih karata, utakmicama Crvene zvezde DIVA u hali Pionir prisustvovaće veliki broj navijača.

Iz kluba je u četvrtak poručeno da je prodato više od hiljadu godišnjih ulaznica, iako pravo preče kupovine do petka >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << imaju vlasnici starih sezonskih karata.

"Savetujemo sve simpatizere crveno-belih da što pre kupe sezonske ulaznice i obezbezde svoje mesto u dvorani Pionir", poručeno je iz Zvezde.

Karte će od petka biti u slobodnoj prodaji na Malom Kalemegdanu svakog radnog dana od 11 do 19 sati, a subotom od 9 do 15 sati. Cene sezonskih karata za tribine su 3.500, za parter 7.000, za plavu i belu ložu 12.000, a za VIP ložu 25.000 dinara.

Sve dodatne informacije dostupne su i pozivom telefonskog broja 011/2623-500.

(MONDO)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.