KATAŠ: Pred nama je teška serija utakmica

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2024, 20:40

KATAŠ: Pred nama je teška serija utakmica

Makabi gostuje Crvenoj zvezdi sutra od 19 časova.

Košarkaši Crvene zvezde sutra od 10 časova dočekaće ekipu Makabija iz Tel Aviva u okviru 29. kola Evrolige. U prvom meču ovih ekipa koji je zbog nemira u pojasu Gaze takođe odigran u Beogradu, u dvorani ''Aleksandar Nikolić, crveno-beli su ostvarili pobedu.

Makabi trenutno ima skor od 15 pobeda i 13 poraza i nalazi se na devetom mestu tabele, a meč protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Crvene zvezde mu je veoma bitan zbog plasmana u plej-in. Trener Izraelaca Oded Kataš ističe da je pred njegovom ekipom težak meč.

 - Slažem se da smo u boljoj poziciji nego pre mesec dana, ali treba da popravimo još mnogo stvari, a moramo to da uradimo kako bismo postigli naše ciljeve. Treba da igramo bolje u više pravaca, u napadu, da budemo konzistentniji u odbrani. Još uvek nismo dostigli “plafon”, moramo da nastavimo da napredujemo, i to da činimo svaki dan. Pred nama je teška serija utakmica u borbi za plej-in i plej-of koja počinje sada - rekao je Kataš.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.