Junak Jang Bojsa: Ostvarenje sna

Izvor: B92, 29.Nov.2023, 10:13

Junak Jang Bojsa: Ostvarenje sna

Strelac drugog gola za Jang Bojs protiv Crvene zvezde Levin Blum (22) izjavio je da se oseća sjajno zbog svoje partije, zbog gola i zbog pobede.

Blum je pogodio mrežu Glazera u 29. minutu i tada već postavio konačan rezultat mada je u nastavku bilo velikih prilika na obe strane.

Šampion Švajcarske je tako obezbedio proleće u Evropi, a Zvezdu poslao na odmor od evropskih takmičenja do naredne sezone.

"Sve je ovo bilo preemotivno za mene, neverovatan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je osećaj pobediti ovde. Zaista sjajno", blistao je posle meča Blum koji je proglašen i za igrača utakmice.

Gol koji je dao Zvezdi nakon što je ostavljen potpuno sam u kaznenom prostoru, da bira gde će da gađa, bio mu je treći u karijeri i prvi u Ligi šampiona - definitivno najvažniji do sada.

"To mi je uvek bio san (gol u Ligi šampiona). Treće mesto, Liga Evrope - sjajno! "Prezimećemo u Evropi i igraćemo je posle Nove godine"

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.