Jovanović u 90. minutu doneo novu pobedu Zvezdi!

Izvor: Sportal.rs, 11.Feb.2015, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović u 90. minutu doneo novu pobedu Zvezdi!

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su rusku Mordoviju iz Saranska u novoj proveri na pripremama u turskom Beleku rezultatom 1:0 golom mladog centralnog defanzivca Vukašina Jovanovića u 90. minutu!  Bila je to druga pobeda ekipe Nenada Lalatovića na pripremama u turskom letovalištu i druga nad nekim ruskim timom, pošto je savladala i Rubin (1:0).

Prethodnih dana Beograđani su remizirali sa Olimpijom (1:1) i >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << Metalistom (0:0).

Zanimljivo je da je kapitensku traku na meču sa desetoplasiranim timom ruske Premijer lige poneo Darko Lazović, uprkos njegovom trenutnom neizvesnom satusu u ekipi zbog nesuglasica sa rukovodstvom u vezi sa dugovanjima.

Uskoro opširnije...   

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Minimalac Zvezde protiv Mordovije uz novu povredu

Izvor: Blic, 11.Feb.2015

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Mordoviju sa 1:0 golom Vukašina Jovanovića, a peh predstavlja povreda Saše Stojanovića, veziste koji je u zimskom prelaznom roku pojačao tim...Novajliju je zamenio Miloš Bosančić, a ovo nije prva povreda u timu Nenada Lalatovića, pošto je Aleksandar Luković...

Nastavak na Blic...

VIDOVITI JUNAK ZVEZDINE POBEDE: Još da osvojimo titulu… (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 11.Feb.2015

Golom Vukašina Jovanovića u 90. minutu Crvena zvezda je u današnjem prijateljskom meču na pripremama u Turskoj pobedila rusku Mordoviju iz Saranska sa 1:0.. . Prethodno, Jovanović je na samom startu drugog poluvremena izbacio loptu sa gol linije, pa se može reći da je upravo on obeležio današnji...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.