Još jedan Zmaj odleteo u Poljsku!

Izvor: Sportske.net, 30.Maj.2019, 21:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedan "Zmaj" odleteo u Poljsku!

Novi član poljske Ekstraklase angažovao je danas vezistu Voždovca Andriju Lukovića.

Dva dana nakon što je obelodanjeno da vezista Voždovca Dragoljub Srnić karijeru nastavlja u Poljskoj, superligaš iz beogradskog naselja Braće Jerković potvrdio je da još jedan igrač ide u Ekstraklasu.

Dosadašnji vezista Voždovca Andrija Luković (24) karijeru nastavlja u ekipi Rakova iz Čestočove!

Reč je o novom članu poljske Ekstraklase koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je u prethodnoj sezoni zauzeo prvo mesto u drugoj ligi.

Andrija Luković je stasavao u mlađim kategorijama Crvene zvezde i Rada, a u seniorskoj konkurenciji igrao je za "Građevinare", BASK, PSV, Crvenu zvezdu i Voždovac.

Prethodne dve sezone nastupao je za Voždovac, a još uvek se pamti da je Luković dao ogroman doprinos u pohodu omladinske selekcije Srbije na titulu prvaka Evrope 2013.

💣Andrija Luković nowym piłkarzem Rakowa!

👉https://t.co/7CCCrnr2t4 pic.twitter.com/ydbpeml0j6

— Raków Częstochowa (@rksrakow) 30. мај 2019.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.