Jedan gol za pobedu na Čairu

Izvor: RadioCity.rs, 26.Sep.2016, 09:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedan gol za pobedu na Čairu

Radnički je u nedelju na Čairu, pred oko 3 hiljade gledalaca, u duelu sa svojim komšijom iz Surdulice Radnikom osvojio tri vredna boda. Nišlije su do pobede su došle sjajnom akcijom Marka Mrkića, koji je u 75. minutu poslao loptu u mrežu, na veliku radost niških ljubitelja fudbala. Meč je završen rezultatom 1:0.
Radnički je posle ove pobede sa 20 bodova učvrstio svoje treće mesto na tabeli Superlige, gde su i dalje od njega u prednosti samo Crvena zvezda sa 25, i Vojvodina sa 23 boda.
Niški fudbaleri već u subotu, 1. oktobra, putuju u Novi Pazar, gde će snage odmeriti sa tamošnjim domaćinom. Meč počinje u 19 sati.

Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na RadioCity.rs...






Povezane vesti

Radnički: Mrkić srušio "bunker"

Izvor: JuznaSrbija.info, 26.Sep.2016

Radnički je, u duelu sa svojim „južnim“ komšijom iz Surdulice osvojio tri vredna boda i tako prekinuo mini-krizu rezultata u koju su uvršteni remi sa Napretkom i eliminacija od BSK-a iz Borče u Kupu...Nišlije su u svemu nadvisile goste, ali i pored velike terenske inicijative, do pobede su...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.