Janković sad vraća i golmana Dmitrovića

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Sep.2012, 08:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janković sad vraća i golmana Dmitrovića

Marko Dmitrović po svemu sudeći vratiće se u prvi tim Crvene zvezde. U toku su pregovori, a očekuje se da čelnici crveno–belih sa mladim golmanom naredne nedelje potpišu novi ugovor.
Razgovori su u toku, kad se Dmitrović vrati iz mlade reprezentacije biće nastavljeni i verujem uspešno završeni – istakao je Stefan Pantović, v.d. generalnog sekretara crveno–belih.
Dmitroviću ugovor ističe u decembru, a kako je u junu odbio da produži, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << bio je suspendovan iz takmičarskog pogona, ali je na inicijativu novog trenera Aleksandra Jankovića došlo do pregovora.
Za razliku od Dmitrovića, još uvek je neizvesno hoće li se u takmičarski pogon vratiti Marko Perović, koji je suspendovan tokom priprema na Zlatiboru.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.