Janković novi trener Crvene zvezde

Izvor: Vesti-online.com, 21.Avg.2012, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janković novi trener Crvene zvezde

Aleksandar Janković će danas biti predstavljen kao novi trener Crvene zvezde, a paralelno će i dalje voditi mladu reprezentaciju Srbije.

Povratnik za klupu Crvene zvezde - Aleksandar Janković

 

Iako je u ponedeljak uveče izgledalo da je dogovor između Crvene zvezde i Aleksandra Jankovića postignut, to se desilo tek jutros, a sve će biti ozvaničeno posle 14 časova na stadionu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Marakana.

 

Dosadašnji trener Robert Prosinečki podneo je u ponedeljak ujutro ostavku, pošto je sporazumno raskinuo ugovor sa 'crveno-belima' posle 20 meseci na mestu šefa stručnog štaba.

 

Selektor mlade reprezentacije Srbije Aleksandar Janković je već bio trener crveno-belih od novembra 2007. do juna 2008. godine. Zvezda je tada ostala bez trofeja, ali je ostvarila najubedljiviju derbi pobedu u ovom veku - 4:1.

 

"Crveno-beli" će u četvrtak u 20.45 igrati na svom stadionu protiv francuskog Bordoa prvu utakmicu poslednjeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.