Izvor: HotSport.rs, 16.Maj.2015, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JSL: Zvezdi pripala goleada na Vračaru (VIDEO)

U 29. kolu Jelen Superlige Srbije Crvena zvezda je na Vračaru savladala OFK Beograd sa 4:2 (1:0).

Navijači na Vračaru mogli su da uživaju u odličnom fudbalu. Šest golova, dosta neizvesnosti, lepih poteza i prilika. Crvena zvezda je na noge OFK Beogradu došla posle sramotnog poraza od već prežaljenog Radničkog iz Kragujevca, ali je uspela da se iskupi Delijama. Crveno-beli su slavili sa 4:2 uz sjajnu partiju Darka Lazovića.
Krilo Crvene zvezde >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << je u 31. minutu dovelo svoj tim u vođstvo posle sjajnog pasa Ristića i očajne intervencije golmana “romantičara”. Rezultatom 1:0 otišlo se na poluvreme.
U nastavku meča videli smo pravu goleadu. U 50. minutu Lazović je centrirao, a Orlandić se samo poklonio za 2:0 u korist crveno-belih. Pravi šok usledio je u sledećih sedam minuta. U 55. minutu Zarubica je smanjio na 2:1, da bi u sledećem napdau “romantičarima” poravnanje doneo rezervista Čupić.



Da kojim slučajem Lazović nije bio raspoložen za igru verovatno bi četa Nenada Lalatovića napravila novi “kiks”. U 64. minutu novi fudbaler Đenove je sjajnim volejom doneo novu prednost Zvezdi. Konačnih 4:2 u 88. minutu je postavio Savićević na asistenciju koga drugog no Darka Lazovića.


(Izvor: YouTube/VisekrunaTV)
Crvena zvezda je sa ova tri boda i definitivno obezbedila poziciju “dva”, a na upravi kluba je da sad reši pitanje evro-licence i igranja u Ligi Evrope.
OFK BEOGRAD – CRVENA ZVEZDA 2:4 (0:1)
Strelci:
Zarubica 55, Čupić 57 – Lazović 31, 65, Orlandić 51, Savićević 88
OFK BEOGRAD (4-4-3): Čupić – Liščević, Matović, Savić, Antonov – Micevski, Janković, Gajić – Duronjić, Andrić, Zarubica;
CRVENAZVEZDA (4-2-3-1): Kahriman – Petković, Pavićević, Lazić, Anđelković – Grujić, Ristić – Lazović, Stojanović, Gavrić – Orlandić.
The post JSL: Zvezdi pripala goleada na Vračaru (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Kragujevac

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

FOTOGALERIJA: Lazović sačuvao obraz Zvezdi, Delije opet najsvetlija tačka

Izvor: HotSport.rs, 16.Maj.2015

Crvena zvezda se pre tri dana propisno obrukala protiv Radničkog iz Kragujevca, ali najvernijim Delijama to nije bio problem da danas “okupiraju” Karaburmu i pomognu voljenom klubu u borbi za drugo mesto. Crveno-beli su slavili sa 4:2 protiv OFK Beograda, a najzaslužniji za osvajanje tri boda bio...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.