JSL: Crvena zvezda - Rad trenutno 1:2

Izvor: Mondo, 19.Avg.2012, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JSL: Crvena zvezda - Rad trenutno 1:2

Rad kao gost vodi protiv Crvene zvezde 2:1 golovima Nemanje Kojića u 33. i 45+1. minutu. Na početku drugog poluvremena smanjio je Luka Milivojević.

"Građevinari" imaju veliku prednost protiv Crvene zvezde, a oba gola postigli su sa igračem manje.

Posle 25 minuta Rad je ostao sa igračem manje. Pantić je dobio drugi žuti karton zbog prekršaja nad Kasalicom.

U 33. minutu posle "slobodnjaka" >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << lopta je došla do Perovića, koji je pronašao Kojića. On se našao na desetak metara od Bajkovića i matirao ga.

U 45+1. minutu Kojić je iskoristio grešku Krnete, prihvatio pas Gnjatića, izašao sam pred Bajkovića i prebacio ga za 2:0 i veliku radost nekoliko stotina navijača Rada.

Crveno-belima je ovo prva prvenstvena utakmica u sezoni (gostovanje Javoru im odloženo) i želja im je bila da naprave dobru uvertiru pred prvi meč plej-ofa za Ligu Evrope protiv Bordoa.

Ujedno, ovo je 2.000. utakmica Zvezde u prvenstvu!

Na tribinama je oko 10.000 gledalaca.

Rad je dobro startovao, na Banjici je na startu šampionata bio bolji od kragujevačkog Radničkog - 2:0.

Trener Zvezde Robert Prosinečki prvi put je među "najboljih 11" uvrstio napadača iz Gane Natanijela Asamou, a u sastav je vratio štopera Jovana Krnetu.

CRVENA ZVEZDA: Bajković - Vešović, Maksimović, Krneta, Mladenović - Dimitrijević, Milivojević, Evandro - Lazović, Kasalica, Asamoa.

RAD: Kljajić, Pantić, Vitas, Gnjatić, Antić, Ćirković, Čaušić, Pršo, Luka, Perović, Kojić.

(MONDO, foto MN Press)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.