JSL: Crvena zvezda - Napredak 1:0 (POLUVREME)

Izvor: Sportal.rs, 21.Mar.2015, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JSL: Crvena zvezda - Napredak 1:0 (POLUVREME)

Zvezda igra za napredak na tabeli protiv Kruševljana koji se dobro nadigravaju sa crveno-belima na našem najvećem stadionu. Ekipa Nenada Lalatovića je, ipak, bolja i posle prvog poluvremena vodi rezultatom 1:0 u meču 20. kola Superlige.

Strelac je Darko Lazović u 35. minutu.

Zvezdin ofanzivac se našao na pravom mestu posle, činilo se, lošeg kornera Ristića. Lopta je "jedva" stigla do prve stative, tamo se Lazić izborio za nju pored dvojice čuvara i prosledio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << je usamljenom Lazoviću, a ovaj ciljao i pogodio suprotan ugao gola Kruševljana.

Crveno-beli su na taj način krunisali period bolje igre od gostiju, ali ni Kruševljani nisu bezopasni po gol Rajkovića. Golman Zvezde je imao jednu ozbiljnu intervenciju pre vodećeg gola, kada je zaustavio prizeman udarac Dimitrova, a u samoj završnici je umalo izgubio duel "jedan na jedan" sa istim igračem, kada se poigravao sa loptom.

Pre pogotka Lazovića, povoljne šanse za Beograđane nisu iskoristili Parker i Jović.

CRVENA ZVEZDA: Rajković, Cvetović, Pavićević, Anđelković, Ristić, Stojanović, Lazović, Katai, Parker, Jović.

NAPREDAK: Popović, Radulović, Paunović, Frimpong, Urošević, Vučetić, Gobeljić, Luković, Dimitrov, Trujić, Ndiaje.

(Foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.