JK i Tošić za stanove dali 2,5 miliona evra!

Izvor: NaDlanu.com, 21.Jul.2012, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JK i Tošić za stanove dali 2,5 miliona evra!

Duško Tošić, doskorašnji fudbler Crvene zvezde koji karijeru nastavlja u Turskoj, kupio je svojoj supruzi Jeleni Karleuši i čerkama vilu na Dedinju.

Po svojoj prilici, srpski reprezentativac se dobro "ovajdio" od poslednjeg transfera, pa je rešio da odreši kesu i obezbedi svoju porodicu, piše "Kurir". Naime, on je navodno za kupovinu luksuzne kuće u elitnom delu Beograda izdvojio čak dva i po miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << evra. "Novi dom, koji je Duško Tošić kupio svojoj ženi i ćerkama, procenjen je na dva miliona evra. Luksuzna kuća ima 550 kvadrata, pet spavaćih soba i šest kupatila, lift i bazen (koji je trenutno u izgradnji), a smeštena je u novom elitnom naselju Panorama na Dedinju. Samo dnevna soba ima više od 150 kvadrata, dok enterijer krase najskuplji mermer i drvo.", otkriva za "Kurir" neimenovani izvor.On dodaje da Duško i Jelena, sem pomenute vile u kojoj žive, imaju i penthaus, koji agencije za nekretnine procenjuju na pola miliona evra: "U toj zgradi su četiri stana, od kojih jedan pripada fudbaleru Aleksandru Kolarovu, a ostala dva takođe Duškovim prijateljima iz reprezentacije. U okviru kompleksa postoje unutrašnji i spoljašnji bazeni sa slanom vodom. Baš takav Jeleni se ovih dana gradi i u vili u kojoj živi."Sudeći po životnom stilu para Karleuša-Tošić, neko bi rekao da je Dušku nisu kasnile premije kao i ostalim Zvezdinim prvotimcima, već da je igrao za Real....na primer...
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.