JASIKEVIČIJUS: Nisam preterano zadovoljan

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2021, 23:13

JASIKEVIČIJUS: Nisam preterano zadovoljan

Barselona savladala Crvenu zvezdu u Beogradu.

Kada se sve sagleda Barselona nije imala previše težak posao u Beogradu protiv Crvene zvezde u meču 21. kola Evrolige. Katalonci su slavili sa 72:60, a crveno-beli su samo u drugoj četvrtini zaista uspeli da zaprete raspoloženim gostima.

Međutim, iako je ostvarena još jedna pobda, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 15. u seozni za Barselonu, trener Katalonaca Šarunas Jasikevičijus nije u potpunosti bio zaodovljan onim što je mogao da vidi na parketu dvorane ''Aleksandar Nikollić.

 - Nisam preterano zadovoljan. Na momente smo bili dobri u odbrani, ali onda bismo se opuštali. To se dešavalo u drugoj i poslednjoj četvrtini. Mi ne želimo da budemo takav tim, već neko ko igra smireno i stabilno sve vreme. Ali, svaki put kada iz Beograda odete s pobedom u rukama morate da budete zadovoljni - rekao je Jasikevičijus.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda vozni park Srđana Spiridonovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.