Izvršni odbor FSS odbio Zvezdine predloge

Izvor: Blic, 30.Jun.2011, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izvršni odbor FSS odbio Zvezdine predloge

Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije je na današnjoj sednici očekivano odbio oba predloga Crvene zvezde - reorganizacija takmičenja u Superligi i sazivanje vanrednih izbora u FSS na svim nivoima.

"Oba zahteva su odbijena jer su se svi činioci fudbalske organizacije složili u tome - od zajednice Superlige do regionalnih saveza", rekao je predsednik FSS Tomislav Karadžić, a zatim dodao:
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
"FSS danas stavlja tačku na polemiku o prevremenim izborima jer je i samo izjašnjavanje relevantnih faktora predstavljalo jednu vrstu izbora. Ubuduće nećemo odgovoriti na prozivke poput onih poslednjih meseci dolazile iz Crvene zvezde. Ono što bude uvredljivo, pravni tim FSS će rešavati na sudu", rekao je Karadžić.

Predstavnika Crvene zvezde nije bilo na sednici.

Izvršni odbor Zajednice superligaša na jučerašnoj sednici takođe je odbacio predlog crveno-belih za reformu takmičenja u Jelen Superligi.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.