Iz minuta u minut: Naftan - Zvezda 3:4

Izvor: Blic, 19.Jul.2012, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz minuta u minut: Naftan - Zvezda 3:4

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su u Belorusiji ekipu Naftana sa 4:3 u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope a zbivanja sa tog susreta mogli ste da pratite uživo uz Blicsport.rs.

18:50 - KRAJ, POBEDA ZVEZDE OD 4:3!

Utakmica je završena, Naftan - Crvena zvezda 3:4!

90+3 - Žuti karton za Kasalicu

Nervoza je učinila svoje, Kasalica je faulirao rivala na sredini terena, potpuno bespotrebno, i dobio žuti karton. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Usledilo je dugačko dodavanje pred gol Zvezde, no faul Naftana u napadu osujetio je njihov pokušaj da izjednače na 4:4.

90' - Igraće se još četiri minuta

Četvrti arbitar je pokazao da će se igrati još četiri minuta.

88' - Lazović proba sa distance

Prvi pokušaj Zvezdinih fudbalera posle dugo vremena, Lazović je oprobao udarac sa distance, no lopta odlazi oko metar, dva iznad prečke.

86' - Berezovski oštro faulirao Vešovića

Nastavila se serija oštrih faulova Belorusa, ovoga puta je Vešović na levom krilu fauliran laktom od strane Berezovskog, koji je sankcionisan javnom opomenom.

85' - Naftan i dalje konkretniji

Nema novih šansi u Belorusiji, ali Naftan je taj koji diktira igru i u završnici drugog poluvremena.

78' - Vešović menja Milunovića

Umesto dvostrukog strelca Milunovića u igri je Marko Vešović

76' - Greška Krnete, Naftan smanjio na 4:3!

Neverovatno kako Zvezda igra očajno u drugom poluvremenu, novi gol Naftana!

Loše je intervenisao Krneta, nije zagradio loptu kako treba na ivici kaznenog prostora, a rezervista Žukovski, koji je u 73. minutu zamenio Kobeca, iskoristio je to da ukrade loptu i savlada Bajkovića - samo je 4:3 za Zvezdu!

71' - Kadu menja Evandra

Prva izmena u Zvezdi, Kadu menja Evandra.

69' - Kakav meč, Kasalica za 2:4 na semaforu!

Auh, kakva ludnica od utakmice! Samo desetak sekundi posle primljenog gola - Naftan je mogao da izjednači jer se lopta "šetala" po Bajkovićevoj gol-liniji, no u nastavku te akcije - Zvezda je uvećala vođstvo!

Lazović je asistirao Kasalici sa desne strane, a on, neometan, poslao prizemnim šutem loptu u dalji ugao - 2:4!

68' - Novi gol Gavrjuška, Naftan smanjio na 3:2!

Naftan je smanjio na 3:2!

Loša intervencija Mikića posle centaršuta, glavom je "predao" loptu Gavrjušku koji se namestio i sa distance matirao Bajkovića. Kakav šok!

65' - Žuti za Mladenovića

Mladenović je zaustavio rivala rukama, a sudija ga je "nagradio" žutim kartonom. To je još i dobro, jer je Finac tada prekinuo akciju Naftana koja je obećavala - i to prilično. Lopta je i posle prekršaja stigla u kazneni prostor Zvezde, no akcija je već bila zaustavljena iako su crveno-beli bili na mukama. Srećom po njih, posle slobodnog udarca, "zaboravljeni" Gavrjuško je očajno šutirao glavom pa ostaje 3:1 za beogradske crveno-bele.

63' - Kasalica lepo šutira sa distance

Posle nekoliko driblinga Mladenovića koji se sa leve strane probio u sredinu, lopta je stigla do Kasalice koji se pomerio još malo u desno a onda oštrim udarcem probao da vrati tri gola prednosti za Zvezdu. Ipak, lopta je prohujala pokraj stative.

62' - Naftan nastavlja da preti

Odluka domaće ekipe da krene sa presingom u kome učestvuje šest igrača na Zvezdinoj polovini - donosi im prilično toga. Najpre, uzimaju lakše loptu Beograđanima, a potom i dolaze u prilike. Kakve, takve. Poslednju su imali posle centaršuta sa desne strane, no udarac glavom sa više od deset metara bio je prilično lak plen za Bajkovića.

60' - Belorusi sve agresivniji, Lazović se previja od bolova!

Nema šta, igrači Naftana su krenuli na sve ili ništa. I pritom prave mnogo faulova, jer igraju totalni presing. Ovoga puta je stradala noga Darka Lazovića, koji se previjao skoro pola minuta zbog bolova, ali će ipak nastaviti meč.

Povezane vesti: Dva lica Zvezde u Belorusiji, goleada za ovacije pa opuštanje za glavobolju Prosinečki saopštio tim, Zvezda sa 4-3-3 ide po trijumf u Belorusiji Vešović: Naftan ima kvalitet, ali ne treba dovoditi u pitanje naš prolazak dalje
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.