Ivanović zadovoljan pobedom protiv Olimpijakosa

Izvor: Beta, 06.Apr.2023, 22:27

Ivanović zadovoljan pobedom protiv Olimpijakosa

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović rekao je da je zadovoljan večerašnjom pobedom protiv Olimpijakosa u Evroligi, a da njegova ekipa nije prošla u plej-of jer je u nekom trenutku mnogo pala u formi."Sjajnih 30 minuta, vrlo dobra utakmica i energija, sa malo nestrpljenja i grešaka. Normalno je to što smo igrali motivisano, tako jedan tim mora da igra. Ne igramo Top 8, ali imamo da obavimo veliki posao u ABA ligi, srpskom prvenstvu, da nastavimo put, normalno je", rekao je Ivanović na konferenciji za novinare posle utakmice.Zvezda je pobedila Olimpijakos u Beogradu sa 87:79, u 33. kolu Evrolige.Zvezda je drugi put ove sezone pobedila Olimpijakos koji je prvi na tabeli, a ona je 11. i neće igrati u plej-ofu, pa je trener beogradske ekipe upitan da to prokomentariše."Svaka utakmica je različita, svi su jaki, možemo svakoga da pobedimo i od svakoga da izgubimo. Nema formule", naveo je on.Na konstataciju da je Zvezda vezala četiri pobede otkako je gubila šanse da će proći dalje u Evroligi, Ivanović je rekao: "Nijedna ekipa nema super formu ili lošu cele godine. Ideš gore i dole, ali najbitnije je da ne ideš puno dole. Mi smo otišli previše dole i zato nismo ušli u ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Ivanović zadovoljan pobedom protiv Olimpijakosa

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Apr.2023

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović rekao je da je zadovoljan večerašnjom pobedom protiv Olimpijakosa u Evroligi, a da njegova ekipa nije prošla u plej-of jer je u nekom trenutku mnogo pala u formi.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.