Ivanović: Napokon počinjemo, neka bude fešta

Izvor: B92, 12.Jun.2023, 19:22

Ivanović: Napokon počinjemo, neka bude fešta

Trener Crvene zvezde Duško Ivanović istakao je da je njegov tim spreman za prvu utakmicu finala ABA lige protiv Partizana.

Šef struke crveno-belih ima želju da serija bude spektakularna i da pobedi bolja ekipa.

“Napokon počinjemo, posle toliko vremena smo svi željni da počnemo. I navijači, i igrači jednog i drugog tima. Neka bude fešta od košarke, da svi uživamo i da bolji pobedi”, rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Duško Ivanović.

Ivanović smatra da je Partizan napadački bolja ekipa, dok Zvezda je bolja u defanzivi.

U svim utakmicama će biti ključ koji kvalitet jedne i druge ekipe će da prevagne. Partizan ima izvanredan napadački kvalitet, a mi smo možda malo bolji u odbrani. Videćemo šta će da prevagne”. kaže Ivanović.

Pred prvu utakmicu finala plej-ofa ABA lige, Crvena zvezda imala je određenih problema sa povredama, Luka Vildosa nije igrao na drugoj utakmici protiv FMP, dok je Ognjen Dobrić odigrao samo osam minuta, a Stefan Lazarević je pred kraj meča dobio udarac.

"Nema nikakvog opravdanja, sutra su svi spremni"

Ivanović je istakao šta može da odnese prevagu u ovom finalu.

Najvažnije je to da moramo da igramo sa mnogo samopouzdanja, da imamo strpljenja i da odgovorimo na sve što Partizan postavi", zaključuje trener Crvene zvezde.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.