Isah višak na Marakani zbog Božića

Izvor: S media, 27.Dec.2010, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Isah višak na "Marakani" zbog Božića

Crvena zvezda će se, po svoj prilici, rastati sa Avalom Isahom ove zime.

Lista novajlija je otvorena (Borha, Evandro), a do starta priprema 10. januara, treba da bude poznat kadar za nastavak trke što u mnogome zavisi koji pojedinci mogu da napuste "Marakanu".

Aval Isah Šumadinac

Lukić: Bez "Delija" liga bi bila amaterska

Stepanović: Zvezdina sramota!

Džajić: >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Sloga + podrška + Zvezdino proleće = titula

Na pragu je dolazak Marija Božića iz Slovana (rođen u Loznici) čija je pozicija zadnji vezni, čime automatski postaje višak Aval Isah, pošto je do leta na pozajmici od Lansa i zamenik kapitena Dejan Milovanović.

Kako saznaje Sport, momak iz Gane ima nekoliko opcija u Evropi i posle dve godine verovatno napušta Beograd. Njegovim stopama mogao bi da krene i Vladimir Bogdanović pošto je jesenas samo na momente dobijao priliku.

Sudbina kapitena Slavoljuba Đorđevića biće rešena posle Nove godine, ali je jasno da posle kardinalne greške u derbiju, jednu lošu epizodu štoper može samo da zaboravi novim odlaskom u Rusiju, pošto se spominje drugoligaš Šinjik.

Brazilski tandem Savio i Kadu posle godinu i po dana igranja u Zvezdi nisu mnogo pokazali, a pošto su stranci mogu lako da postanu višak (dozvoljeno ukupno pet igrača u protokolu) bez obzira što su Vešović i Reljić dobili i srpsko državljanstvo kao i pre njih rezervni golman Bajković.

"Delija" dobio dve godine zatvora

Stojković: Ići ću u "Pionir" na Evroligu!

Milion briga manje u Zvezdi

Zvezda i Zenit razmenjuju igrače

Zvezda: Dalje ruke od Adija!

Poznato je da Zvezda ima poteškoće u finansiranju, a svakodnevno stižu najave da će generalni sponzor "Gasprom" izdvojiti dodatnih milion evra za januarski prelazni rok. Po ranijem ugovoru ruska kompanija plaća crveno-belima po 400.000 evra svaka tri meseca od kojih obavezno 100.000 evra mora da se ulaže u razvoj mlađih kategorija.

(Foto: Novosti)

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Isah na prodaju

Izvor: Sportski Žurnal, 28.Dec.2010, 06:43

 Zeleno svetlo za odlazak je dobio Mohamed Aval Isah, za kojeg se interesuje nekoliko evropskih klubova. Na Marakani su, naime, rešili da rasterete igrački kadar, pre svega u veznom redu, obzirom da je najavljen dolazak Marija Božića, pa je internacionalac iz Gane jedan od igrača koji ove zime...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.