Ibanjez: Bitno je da pobeđujemo, bićemo sve bolji

Izvor: RTS, 06.Mar.2016, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ibanjez: Bitno je da pobeđujemo, bićemo sve bolji

Argentinski fudbaler Luis Ibanjez, jedan od junaka pobede Crvene zvezde protiv Jagodine 3:1 izjavio je da crveno-beli mogu mnogo bolje i ocenio da je veoma važno što ekipa i kad ne igra dobro osvaja bodove. Ibanjez već gleda unapred i najavljuje težak meč u narednom kolu na gostovanju Novom Pazaru.

"Ušli smo opušteno u meč, kao i na derbiju protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Partizana, ali važno je da pobeđujemo. Uveren sam da ćemo igrati bolje kako vreme bude prolazilo i kad se još upoznamo sa novim igračima", rekao je Ibanjez.
Omaleni Argentinac je baš kao i protiv Partizana postigao prvi gol za Zvezdu, iz slobodnog udarca sa identične pozicije, a potom je upisao i jednu asistenciju.
"Možda nisam odigrao najbolji meč, ali sam se iskupio golom i asistencijom. Ne volim da gubim ni na treningu i zato volim pobede. Volim kad postignem gol, pogotovo iz prekida, ali više volim da pobeđuejmo".
Ibanjez već gleda unapred i najavljuje težak meč u narednom kolu na gostovanju Novom Pazaru.
"Tamo je uvek teško osvojiti bodove, ali želimo da 23. uzastopnom pobedom izjednačimo klupski rekord, iako je taj niz ostvaren u dve sezone", zaključio je Ibanjez.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Jagodina

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ibanjez: Bićemo sve bolji!

Izvor: OkRadio.rs, 06.Mar.2016

Argentinski fudbaler Luis Ibanjez, jedan od junaka pobede Crvene zvezde protiv Jagodine 3:1 izjavio je da crveno-beli mogu mnogo bolje i ocenio da je veoma važno što ekipa i kad ne igra dobro osvaja bodove. "Ušli smo opušteno u meč, kao i na derbiju protiv Partizana, ali važno je da pobeđujemo. Uveren...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.