IMPRESIVNO! Miha dobio mural u Republici Srpskoj (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2023, 13:26

IMPRESIVNO! Miha dobio mural u Republici Srpskoj (FOTO)

Prvi preko Drine.

Slavni srpski fudbaler i trener Siniša Mihajlović dobio je mural u Bileći. U znak zahvalnost za sve ono što je uradio u "crveno-belom" dresu mural Siniše Mihajlović od pre nekoliko dana krasi centar ovog grada.

Navijači Crvene Zvezde iz ove opštine, inicijatori su novoizgrađenog murala posvećen legendi, prenosi Glas Srpske.

Ovo je prvi mural sa te strane Drine posvećen popularnom Mihi.

Kako kažu navijači Crvene >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Zvezde iz Bileće Siniša Mihajlović sve nas je zadužio na terenu, ali i van njega, te je ovo najmanje što su mogli da učine.

A post shared by Miloš Narančić Nara (@nara_tattoo)

- Mural je oslikao trebinjski umetnik Miloš Narančić - Nara. Miha je zaslužio da u svakom gradu ima svoj mural. Davno nam je pala ideja na pamet i konačno smo je realizovali -  rekli su iz ove navijačke grupe i dodali da su već nakon prvog dana svraćali osim "delija" i Italijani da se fotografišu gdje je popularni Miha ostavio neizbrisiv trag.

Ovo nije prvi mural koji je Siniša dobio, jer su ranije osvnauli i u Rimu, Beogradu, Novom Sadu, Podgorici...

Mihajlović je preminuo prošlog decembra nakon višegodišnje borbe sa leukemijom.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.