Izvor: HotSport.rs, 26.Mar.2015, 00:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IDU NA ISTOK: Lalatović seli ekipu (privremeno)

Zbog velikog broja reprezentativca u svojim redovima Crvena zvezda praktično da i ne može normalno da održava treninge, ali bez obzira na to trener Lalatović je odlučio da ostatak ekipe povede na mini pripreme.

Kako saznaje Mondo crveno-beli će od subote do ponedeljka posetiti Bor odnosno tamošnje jezero, a u tom gradu će trenirati i odigrati jedan meč ukoliko pronađu rivala spremnog za prijateljsku utakmicu. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs <<
Fudbaleri Crvene zvezde će u tom periodu posetiti i Osnovnu školu Branko Radičević i družiće se sa lokalnim navijačima beogradskog velikana.
Kako na spisku ima svega devet provtimaca Lalatović planira da u Bor povede i nekoliko omladinaca koje u subotu očekuje duel sa vršnjacima Čukaričkog, pa će najbolji verovatno biti nagrađeni treniranjem sa prvim timom.
Prvi naredni duel Crvena zvezda će odigrati tek 4. aprila i to pred praznim tribinama u Novom Pazaru pošto domaćin još uvek odrađuje kaznu od tri meča suspenzije zarađenu zbog incidenata na utakmici sa Partizanom na kraju jesenjeg dela šampionata.
hotsport.rs
The post IDU NA ISTOK: Lalatović seli ekipu (privremeno) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Euforija u Boru: Stiže „Crvena zvezda“

Izvor: Kolektiv.co.rs, 26.Mar.2015

Nakon meča sa kruševačkim „Napretkom“ prvotimci Nenada Lalatovića, u okviru mini-priprema, dolaze u Bor u subotu, 28. marta. – „Crveno-beli“ odsešće u hotelu „Jezero“ na Borskom jezeru i tamo boraviti do ponedeljka, za kada je zakazan i prijateljski meč sa Fudbalskim klubom „Bor“ BOR....

Nastavak na Kolektiv.co.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.