Izvor: Mondo, 08.Jul.2017, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I drugi "Piksi" među trenerima

Nekadašnji kapiten Crvene zvezde prvi put na trenerskoj klupi. Zanimljiv odabir kluba.

Foto: MN Press Nenad Kovačević, Dragan Stojković i Dušan Bajević.

Dragan Stojković "Piksi" je još 2008. godine u Nagoji otpočeo svoju trenersku karijeru, i sada vodi kineski Gvangžu, da bi Nenad Kovačević, koji ima isti nadimak poput njega, devet godina kasnije preuzeo svoj prvi klub kao trener.

Izbor mlađeg "Piksija" je Ponudavac iz Belegiša, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << koji se takmiči u četvrtom rangu srpskog fudbala, odnosu u Vojvođanskoj ligi "Jug".

Nekadašnji kapiten Crvene zvezde, koji ima tek 36 godina, je karijeru završio igrajući za Zemun u Prvoj ligi Srbije 2015. godine, a sa popularnim "šmajserima" pokušaće da ostvari bolji rezultat od drugog mesta koje su zauzeli prošle godine.

Kovačević je pet godina igrao za Lens, a za reprezentaciju je upisao čak 25 nastupa.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

NEOČEKIVANO: ‘Piksi’ Kovačević ode u trenerske vode, kreće sa seoskih terena!

Izvor: HotSport.rs, 08.Jul.2017

Bivši kapiten Crvene zvezde odlučio je da uđe u trenerske vode, a karijeru želi da gradi iz najnižih rangova srpskog fudbala, nema sumnje da će njegov novi klub biti popularan.. . Nenad Piksi Kovačević postao je trener. Karijeru će početi iz četvrtoligaša Podunavca. Klub iz Belegiša je osnovan...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.