I Pižon kandidat za direktora škole Zvezde

Izvor: Sportski Žurnal, 29.Dec.2012, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Pižon kandidat za direktora škole Zvezde

Promena direktora Omladinske škole Crvene zvezde nije prioritetni zadatak novog rukovodstva Crvene zvezde, ali je izvesno da će Srđan Vasiljević biti smenjen sa odgovorne pozicije. Na njegovo mesto će jedna od dve klupske legende – Vladimir Petrović Pižon ili Ratomir Dujković.

Ideja Dragana Džajića je da obojicu vrati u klub, ali će samo za jednog biti mesta na čelu škole. Najnovije informacije sa Marakane govore da je u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << prednosti Pižon, zbog iskustva u radu sa mladim fudbalerima i činjenice da je na Marakani iznedrio svojevremeno generaciju iz koje su mnogi stasali za prvotimce.
Dujković bi u slučaju postavljanja Pižona na direktorsku poziciju u školi dobio jedno od ključnih mesta u Stručnom savetu, koji Džajić planira da osnuje i popuni ga nekadašnjim asovima Crvene zvezde.
O zajedničkom poslu Pižona i Dujkovića u Zvezdinoj školi, za sada, nije bilo reči. Ko god od njih dvojice bude preuzeo komandu, očekuje se da autoritetom vrati ugled važnom sektoru kluba.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Pižon preuzima Zvezdinu školu?

Izvor: B92, 30.Dec.2012, 10:28

Dolazak novog rukovodstva na čelo Crvene zvezde doneće promene na čelu Omladinske škole, koju će preuzeti Vlаdimir Petrović Pižon ili Rаtomir Dujković...Promena direktora Zvezdine škole nije prioritet novih čelnika Zvezde, ali je izvesno dа će Srđаn Vаsiljević biti smenjen sа te funkcije,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.