I Enis se oglasio povodom atmosfere u Podgorici

Izvor: Mondo, 18.Apr.2019, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Enis se oglasio povodom atmosfere u Podgorici

Nekadašnji bek Crvene zvezde kaže da je pljuvanja igrača bilo i u prošlogodišnjem finalu ABA plej-ofa.

Dan posle treće utakmice finala plej-ofa ABA lige, košarka i prikazana igra praktično nigde nisu tema, piše se i priča samo o atmosferi u dvorani "Morača", o napadima na igrače, članove stručnog štaba i uprave crveno-belih, kao i na malobrojne navijače koji su se osmelili da uđu među pristalice domaćeg tima.

Crveno-beli su tretirani na necivilizovan >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << način od izlaska na zagrevanje pola sata pre početka utakmice, kada su brojni navijači Budućnosti iz partera ušli na parket, vređali, pljuvali i zastrašivali goste iz Beograda.

Tim povodom na Twitteru se oglasio Dilan Enis, koji je prošle sezone bio učesnik finala između Budućnosti i Zvezde. Podgoričani su tada napravili "brejk" u dvorani "Aleksandar Nikolić", pa sa dve pobede na svom terenu osvojili titulu regionalnog prvaka.

"Bio sam pljunut u ovoj dvorani tokom zagrevanja, pa sam morao da se istežem na sredini terena. Onda sam pljunut svaki put kada bih ustao sa klupe da proslavim koš svog tima. Morao sam da držim peškir na glavi tokom cele utakmice", napisao je Kanađanin na Twitteru, uz propratni video iz "Morače".

Got spit at in this gym during warm up, so I had to stretch in the middle of the court so I wouldn’t get hit. Then spit at everytime I stood up to celebrate my team scoring. Had to wear a towel over my head the whole game smh https://t.co/cRPagudo7s

— Dylan J. Ennis (@canadiankidDJE) April 18, 2019

Budućnost je u sredu smanjila na 1:2 u finalnoj seriji, a četvrta utakmica na programu je u petak od 19.00.

Ako opet bude slavio domaćin, "majstorica" će se igrati u Beogradu u ponedeljak.

Do četvrtka uveče nije objavljeno da li će Budućnost i kako biti kažnjena zbog evidentno loše organizacije trećeg meča.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.