Izvor: MozzartSport.com, 17.Maj.2021, 20:03

Htela ga Zvezda, uzeo Ren, a sada ide u Lion

Damijen da Silva dogovorio novi transfer

Imala je Crvena zvezda Damijena Le Taleka u svojim redovima, a umalo ga 2018. zamenila imenjakom Da Silvom iz Kaena. Francuz portugalskih korena bio je zanimljiv crveno-belima leta pomenute godine, kada je Le Talek vratio u domovinu da nastupa za Monpelje, ali do realizacije transfera nije došlo.

Tada 30-godišnji Damijen Da Silva >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << izabrao je Ren, a tri godine kasnije dogovorio je transfer karijere. Doduše, pitanje je koliko će igrati, ali svakako je ime kluba najzvučnije u njegovoj biografiji. Reč je o Olimpik Lionu.

Lekip piše da je iskusni defanzivac dogovorio saradnju sa jednim od najuspešnijih francuskih klubova, koja će biti započeta u junu kada mu istekne ugovor sa Renom, a očekuje se da ugovor bude potpisan na dve godine. Navodi se da je Da Silva planiran za rezervnog štopera, pošto je Marselo nedavno produžio saradnju, a blizu dogovora je i Džejson Denajer. Na njih dvojicu je Rudi Garsij najviše računao ove sezone, a na raspolaganju za sledeću sezonu imaće i mladog Abdulaja Ndiaja, koji se trenutno oporavlja odpovrede.

SREDA, 21.15: (4,10) MONAKO (3,50) PSŽ (1,90)

Novi fudbaler doveden je da pojača konkurenciju zbog najavljenog odlaska Đamela Benramija, koji nije zadovoljan zbog svega osam nastupa ove sezone.

Da Silva je igrao standardno u Renu od dolaska u klub, a u tekućem prvenstvu upisao je 30 nastupa za sedmoplasirani tim na tabeli.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

MILOJEVIĆ GA JE ŽELEO U ZVEZDI, ALI NIJE USPEO DA GA DOVEDE: Sada je završio u Francuskoj!

Izvor: HotSport.rs, 17.Maj.2021

Bilo bi to ozbiljno pojačanje. Damjan Da Silva se 2018. godine pominjao kao jedna od najvećih želja Vladana Milojevića. Ipak, sjajni štoper se odlučio da umesto Zvezde ode u Ren i tako su nade crveno-belih pale u vodu. Kako sada piše Lekip, on je zbog dobrih igara ove sezone, zaslužio bolji angažman....

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.