HOROR U BANJALUCI: Navijači Borca PRETUKLI navijače Zvezde!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Mar.2024, 14:40

HOROR U BANJALUCI: Navijači Borca PRETUKLI navijače Zvezde!

I to u centru grada...
Navijači Borca iz Banjaluke, popularni Lešinari, u centru tog grada su napali i pretukli četiri osobe, od kojih je jedna nosila obeležja Crvene zvezde. Petorica počinilaca je uhapšeno, dok se za trojicom još traga.
Kako prenose mediji, motiv napada je bio dres Crvene zvezde koji je jedan momak nosio.
Prvo su krenula dobacivanja i prozivke, a potom i fizički napad. U opštom metežu jednoj osobi je ispao i novčanik, koji je kasnije pronađen kod privedene osobe, zbog čega je zaprećena kazna zatvora do 10 godina.
U PU Banjaluka...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NAPAD U CENTRU BANJALUKE Nasilnicima zasmetala obeležja "Crvene Zvezde", pa napali i opljačkali GRUPU MLADIĆA

Izvor: Blic, 20.Mar.2024

Petorica navijača iz Banjaluke uhapšeni su, a traga se za još trojicom zbog sumnje da su u centru grada napali 4 osobe, a od jednog su ukrali novčanik s novcem i dokumentima, piše ATV.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.