Grigorčuk: Sviđa mi se kako igra Zvezda

Izvor: Sportski Žurnal, 31.Jul.2013, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grigorčuk: Sviđa mi se kako igra Zvezda

Trener ukrajinskog Černomoreca Roman Grigorčuk rekao je da mu se mnogo sviđa kako igra Crvena zvezda i ocenio da obe ekipe imaju jednake šanse da se plasiraju u narednu rundu kvalifikacija za Ligu Evropa.
(FOTO: shakhtar.com)
Srećni smo što ćemo igrati s tako poznatim timom. Mnogo mi se sviđa kako igra Zvezda, posebno u napadu. To je snažan, dobar tim, jak kolektiv, koji može da igra >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << fudbal i pobedi – rekao je Grigorčuk na konferenciji za novinare u Odesi.
Crvena zvezda će u četvrtak od 18.15 igrati u Odesi protiv Černomoreca, prvu utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evropa.
Šanse su jednake, utakmica će pokazati koja ekipa je bolja. Očekujem težak meč. Ne mogu da predvidim ishod, biće interesantno, svakako. Poznajem sve fudbalere Crvene zvezde, ne mogu da izdvojim od kog pojedinca preti najveća opasnost – kazao je Grigorčuk.
On je dodao da ne može da prognozira da li će na utakmici biti mnogo golova, ali je ocenio da će meč biti kvalitetan.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stojanović: Minimalne su šanse da debituje Novak Martinović

Izvor: Sportski Žurnal, 31.Jul.2013

Trener fudbalera Crvene zvezde Slaviša Stojanović rekao je da je ukrajinski Černomorec dobro organizovana ekipa i da se u tom timu jasno vidi šta trener zahteva od igrača.. (FOTO: N. Negovanović). – Gledao sam Černomorec, savetovao me je i Miloš Ninković, pa ćemo protivnika detaljno analizirati....

Nastavak na Sportski Žurnal...

Crveno-beli na popravnom u Odesi

Izvor: Danas, 31.Jul.2013

Realnu sliku toga koliko Crvena zvezda može da pruži ove godine u Evropi daće večerašnji duel trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv ukrajinskog Černomoreca u Odesi. Crveno-beli moraće da pruže mnogo više nego što je to bio slučaj u drugom kolu protiv autsajdera, islandske IB Vestmaneje,...

Nastavak na Danas...

Trener Černomoreca priželjkuje pet golova u Zvezdinoj mreži!

Izvor: NaDlanu.com, 01.Avg.2013, 14:42

Trener Černomoreca, Roman Grigorčuk istakao je da bi ga zadovoljio svaki rezultat sa više od pet golova u mreži Crvene zvezde..."Priželjkujem svaki rezultat sa više od pet golova u našu korist", rekao je kroz smeh trener Ukrajinaca i dodao: "Iskreno, volim način na koji igra Zvezda. Predviđam...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.