Gobeljić posetio igrača kojem je polomio nogu

Izvor: RTS, 18.Jul.2019, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gobeljić posetio igrača kojem je polomio nogu

Delegacija FK Crvena zvezda, u kojoj je bio i fudbaler Marko Gobeljić, posetila je danas fudbalera Suduve Vaidasa Slavickasa, kome je Zvezdin bek slomio nogu na revanš meču 1. kola kvalifikacija za Ligu šampiona u Beogradu.
Gobeljić je bio u poseti Slavickasu zajedno sa generalnim direktorom Crvene zvezde Zvezdanom Terzićem >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i sportskim direktorom Mitrom Mrkelom, posle operacije u Urgentnom centru u Beogradu.

Oni su Slavickasu poklonili dres Crvene zvezde, potpisan od svih prvotimaca i preneli mu želje cele ekipe da se što pre oporavi.
Doktori su zadovoljni kako je protekla operacija i kako ide oporavak, a Slavickas će se za dan ili dva vratiti u Litvaniju.
"Drago mi je što sam imao prilike lično da se izvinim zbog povrede. Žao mi je zbog svega što se desilo i zato mi je mnogo značilo što sam danas imao priliku da popričam i lično se izvinim Slavickasu", poručio je Gobeljić za klupski sajt.
Gobeljić je zbog preoštrog starta zaradio direktan crveni karton u 60. minutu i sasvim izvesno čeka ga suspenzija Evropske fudbalske unije.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Gobeljić posjetio igrača kojem je polomio nogu

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Jul.2019

Delegacija FK Crvena zvezda, u kojoj je bio i fudbaler Marko Gobeljić, posjetila je danas fudbalera Suduve Vaidasa Slavickasa, kome je Zvezdin bek slomio nogu na revanš meču 1. kola kvalifikacija za Ligu šampiona u Beogradu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.