Gilespi: Držaću usta zatvorenim VIDEO

Izvor: B92, 10.Feb.2024, 00:09

Gilespi: Držaću usta zatvorenim VIDEO

Fredi Gilespi, košarkaš Crvene zvezde, nije želeo da komentariše suđenje sa meča tog tima u 26. kolu Evrolige i poraza protiv Žalgirisa (93:91)

Američki centar je poučen iskustvom svojih kolega preskočio da da svoj sud o radu sudijske trojke sa meča u Beogradu.

“Neki košarkaši su ove nedelje kažnjenji zbog toga (komentara na račun sudija). Tako da, držaću zatvorena usta po tom pitanju. Ali šta god da mislite da bih mogao reći, verovatno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << to i verujem”, rekao je Gilespi.

Objasnio je uzrok poraza.

“Kao što sam rekao, morali smo da ih svedemo na ispod 90 poena, ušli su u napadački ritam i mislim da ako pogledate neke od naših prethodnih poraza, mnoge ekipe koje su nam ubacile 90 poena (Alba, Asvel…), na kraju se ispostavilo da smo doživeli poraze", zaključio je Gilespi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Evroliga

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jago razočaran zbog poraza od Žalgirisa: I mene su udarali u glavu, a ja sam dobio nesportsku (VIDEO)

Izvor: Danas, 10.Feb.2024

Košarkaš Crvene zvezde Jago dos Santos, koji je zabeležio dabl-dabl sa 21 poenom i 14 asistencija na meču protiv Žalgirisa, rekao je da je razočaran zbog poraza svog tima (93:91) u 26. kolu Evrolige.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.