Gde je Aleksandar Pešić, nekada prvi strelac Superlige?

Izvor: Sportske.net, 23.Maj.2020, 10:10

Gde je Aleksandar Pešić, nekada prvi strelac Superlige?

Povratak Aleksandra Pešića...

Nekada najbolji strelac Superlige i napadač Crvene zvezde pred novom selidbom.

Aleksandar Pešić je iz Crvene zvezde otišao u Al Itihad leta 2018. godine za čak 4,2 miliona evra, ali u timu iz Saudijske Arabije nije ispunio očekivanja.

Zbog toga je posle samo šest meseci otišao na pozajmicu u Seul, ali klub iz Južne Koreje nema novca da otkupi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << njegov ugovor, pa se sada vraća u Al Itihad.

"Nismo se dogovorili oko uslova. Seul ne može da ispuni obaveze iz mog ugovora u Saudijskoj Arabiji, tako da ću za mesec i nešto dana da se vratim u Al Itihad", kratko je potvrdio Pešić za Žurnal.

Videćemo da li će se Pešić zadržavati u Al Itihadu, ili će možda ponovo da promeni sredinu. Povratak u srpski fudbal zvuči nerealno, jer nijedan klub ne može da pokrije ni blizu njegova primanja iz Saudijske Arabije...

Podsetićemo i na to da je Pešić u sezoni 2017/18 bio prvi strelac Superlige Srbije sa čak 25 datih golova, tada se nadao i pozivu reprezentacije, ali je uspeo da ubeleži samo jedan nastup i to novembra 2016. godine u prijateljskoj utakmici sa Ukrajinom, kada je bio član Tuluza...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.