Gde će Ikardi? Javio se novi klub

Izvor: 011vodič.com, 19.Avg.2019, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gde će Ikardi? Javio se novi klub

Argentinski napadač Mauro Ikardi nije u planovima Intera. Novi trener milanskog giganta Antonio Konte i pre početka priprema rekao je da ne računa na “gaučosa”. Pisalo se o interesovanju Rome, Napolija i Juventusa.
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Crvene zvezde na gostovanju Jang Bojsu u Bernu je 4.50. Meč se igra u sredu od 21 čas.
Stigla je i nova ponuda, i to iz Kneževine, od Monaka. Kako piše >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << RAI, ekipa iz Monte Karla, koja je katastrofalno počela sezonu sa dva poraza u Ligi 1, nudi platu Ikardiju od čak 12.000.000 evra.
Monako će platiti oko 60 miliona evra, koliko je inače nudio i Napoli, ali Inter nije želeo da omogući direktnom rivalu u Seriji A da se pojača.
Višemesečna sapunica bliži se kraju. Ali, pita se i Vanda Nara, kontrovezna supruga argentinskog asa koja vodi brigu o karijeru reprezentativca Argentine.

The post Gde će Ikardi? Javio se novi klub appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ČETVORICA VAN STROJA Problemi za Zvezdu pred meč u Bernu

Izvor: 011vodič.com, 19.Avg.2019

Crveno-beli su na korak do Lige šampiona. Ali, mora da se prođe Jang Bojs. Pred meču u sredu od 21 čas u Bernu trener Vladn Milojević ima problema.. Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Crvene zvezde na gostovanju Jang Bojsu u Bernu je 4.50. Meč se igra u sredu od 21 čas.. Naime, još je ranije...

Nastavak na 011vodič.com...

GARSIJA ČETVRTI ZVEZDIN “GAUČOS” Samo jedan pogodak, dvojica “zalutala” na Marakanu

Izvor: 011vodič.com, 19.Avg.2019

Gotovo saga oko Matea Garsije. Zvezda je za čak 1.800.000 evra (drugi najveći transfer u istoriji kluba iz Ljutice Bogdana) dovela krilo Las Palmasa i pobedila Olimpijakos u trci za mladim “gaučosom”. U istoriji srpskog šampiona prodefilovala su pre Garsije trojica Argentinaca.. Kvota u kladionici...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.