Gavrilović: Želimo pobedu pred napornu nedelju

Izvor: RTS, 26.Okt.2019, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gavrilović: Želimo pobedu pred napornu nedelju

Trener košarkaša Crvene zvezde Andrija Gavrilović rekao je da očekuje pobedu nad Megom u četvrtom kolu ABA lige i pravu podlogu pred početak serije teških mečeva.
Crveno-bele posle Mege u sedam dana čekaju dueli sa Efesom i Himkijem u Evroligi, kao i gostovanje Ciboni u Zagrebu.

"Očekuje nas važna utakmica u kojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je cilj pobeda protiv ekipe koja je mlada, tako selektirana da je uvek agresivna na terenu, agresivna u odbrani i na skoku, i koja će igrati bez opterećenja, sa dosta samopouzdanja, posle pobede nad ekipom Zadra u prošlom kolu", rekao je Gavrilović za klupski sajt.
Gavrilović, koji je preuzeo tim posle odlaska Milana Tomića početkom nedelje, potvrdio je da se u konkurenciju vraća Bili Beron.
"Želimo bodove i pobedu posebno pred izuzetno napornu nedelju koja nas očekuje. Mo Faje je lakše povredio skočni zglob protiv Barselone i na dan utakmice odlučićemo da li nam je na raspolaganju za ovaj meč".
Utakmica između Crvene zvezde i Mege igra se u nedelju od 17 sati u FMP areni u Železniku, umesto u "Aleksandar Nikolič" zbog zauzetosti dvorane.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.