Gajić: Ostvarila mi se želja da zaigram za Zvezdu

Izvor: B92, 05.Feb.2019, 00:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gajić: Ostvarila mi se želja da zaigram za Zvezdu

Pojačanje Crvene zvezde iz Bordoa, Milan Gajić, poručio je da mu se dolaskom na stadion "Rajko Mitić" ostvario dugogodišnji san da zaigra za crveno-bele.

Klub je ranije tokom dana potvrdio njegov transfer iz redova prvoligaša Francuske za koji je odigrao 27 utakmica i postigao jedan gol.

Gajić je pre odlaska u Francusku od 2013. do 2015. igrao za OFK Beograd. Ima 24 godine i igra na poziciji beka tako da će šampion Srbije biti još jači na tikm pozicijama.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"U prethodnom periodu, može se reći i godinama, kružila je priča kako treba da se vratim u Srbiju, da dođem u Zvezdu. Na kraju, za moj rođendan, sa malim zakašnjenjem, ostvarila se i ta želja, kako kluba tako i mene lično. Tri i po godine provedene u inostranstvu sam iskoristio da prikupim iskustvo i u pravom trenutku dolazim u Zvezdu, kao formiran, zreo igrač", rekao je Gajić za zvanični sajt kluba.

On je istakao da mu je želja da sa novim timom osvaja trofeje i igra na velikoj evropskoj pozornici.

"Cilj i želja su mi da osvajam titule i trofeje sa Zvezdom kao i da iz godine u godinu budemo učesnici evropskih takmičenja, pre svega Lige šampiona. Pun sam entuzijazma i želje da obradujem srpsku i zvezdašku javnost. Razgovarao sam sa dosta igrača, pre svega sa Babićem, poznajem i stručni štab, sa nekima sam sarađivao u reprezentaciji, s drugima se poznajem iz OFK Beograda. Jeste da je novi klub, ali su mi ljudi poznati. Siguran sam da ću se lako i brzo uklopiti. Osećam da sam spreman da iznesem teret i pritisak koji nosi Zvezdina veličina i potrudiću se da opravdam poverenje koje mi je ukazano angažmanom", poručio je Gajić.

Gajić će u nastavku sezone u Superligi Srbije nositi dres sa brojem dva.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.