Gaćinović pred Zvezdu: Mi smo bolji

Izvor: Sportske.net, 20.Okt.2020, 22:16

Gaćinović pred Zvezdu: "Mi smo bolji"

Srpski reprezentativac i fudbaler Hofenhajma Mijat Gaćinović rekao je danas da je Crvena zvezda neugodan protivnik, ali je i istakao da veruje da je njegov tim jači od crveno-belih.

"Liga Evropa je moje omiljeno takmičenje. U prošlosti sam imao sjajno iskustvo sa Ajntrahtom. Naš cilj je da prodjemo grupu. Po mom mišljenju, imamo najbolji tim u grupi", rekao je Gaćinović za klupski sajt.

Fudbaleri Hofenhajma u četvrtak će dočekati Crvenu zvezdu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u utakmici prvog kola Lige Evropa.

Gaćinović je rekao da poznaje dosta igrača Crvene zvezde, da se raduje susretu sa njima, ali i odlasku u Beograd u decembru.



"Zvezda može da bude jako neprijatna, ima igrače koji mogu da nam naude, ali mi smo jači tim"
, rekao je Gaćinović.

Utakmica Hofenhajm - Crvena zvezda igra se u četvrtak od 21.00.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

MIJAT GAĆINOVIĆ PRED ZVEZDU: Mi smo bolji tim! (FOTO)

Izvor: Kurir, 21.Okt.2020, 07:23

BEOGRAD, 20. oktobra 2020. (Beta) - Srpski reprezentativac i fudbaler Hofenhajma Mijat Gaćinović rekao je danas da je Crvena zvezda neugodan protivnik, ali je i istakao da veruje da je njegov tim jači od crveno-belih.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.